بررسی عملکرد نیروگاه زمین گرمایی
عنوان پروژه:بررسی عملکرد نیروگاه زمین گرمایی
تعداد صفحات :۷۱صفحه
حجم فایل:۳٫۵ مگابایت
فرمت فایل: pdf
رمز فایل فشرده: g-m-u.ir
دانلود با لینک مستقیم
قیمت این محصول: ۵۰۰۰ تومان
حجم فایل۲٫۷مگابایت
فرمت فایل:word
پس از پرداخت لینک دانلود و شماره سفارش شما نمایش داده می شود.در صورت وجود هر گونه مشکل از طریق فرم تماس ما را مطلع کنید.
انتشار فایل word این پروژه در فضای اینترنت غیر مجاز می باشد.
مقدمه
پيشرفت تمدن جوامع بشري بر دستيابي و استفاده بهينه از منابع استوار است و با توجه به آمار و ارقام مشاهده مي كنيم كه در ميان كشورهاي مختلف جهان ميان ميزان مصرف انرژي و عوامل مهمي همچون ميزان پيشرفته بودن آن كشور چه از نظر اقتصادي، سطح سواد و رفاه عمومي، دسترسي به خدمات آموزشي و بهداشتي، كيفيت زندگي و عوامل اينچنين رابطه تنگاتنگي وجود دارد.
امروزه عمده تامين كننده انرژي مصرفي دنيا بر مبناي انرژي هاي تجديد ناپذير متعارفي همچون زغال سنگ، نفت و گاز و بنا نهاده شده است كه استفاده گسترده از اين منابع در كنار مساله پايان پذيري آن همراه با آزاد شدن مقدار بسيار زيادي از انواع گازهاي آلاينده محيط زيست مي باشد كه پيامدهاي زيان باري را به دنبال دارند و دامنه آثار نامطلوب آن را در محيط زيست بسيار وسيع است كه امروز با پديده هايي همچون گرم شدن جهاني و النينو مواجه هستيم از اینرو بسياري از كشورهاي جهان، تلاشي جدي را براي جايگزيني سوخت هاي فسيلي با انرژي تجديدپذير آغاز نموده اند بطوريكه جامعه جهاني اميدوار است تا با اتخاذ سياستها و اقدامات جدي در اين زمينه از جانب دولتمردان و خبرگان فن شاهد رشد و گسترش هر چه بيشتر اين انرژي ها درسر تا سر جهان باشد.
حرارت شكل خاصي از انرژي است و انرژي ژئوترمال (geothermal) در لغت به معناي حرارت موجود در داخل زمين است با اينحال امرزه غالباً واژه ژئوترمال به آن بخش ا ز حرارت زمين اطلاق مي گردد كه بشر مي تواند يا خواهد توانست آنرا استخراج و مورد بهره برداري قرار دهد انرژي زمين گرمايي يكي از منابع عمده انرژي تجديدپذير است كه جوانب مثبت زيست محيطي آن طيف وسيعي از مواد را شامل مي گردد در دهه هاي اخير استحصال انرژي زمين گرمايي از منابع آن به عنوان يكي از گزينه های جدي و موثر براي حل توامان مشكل تامين انرژي و معضلات زيست محيطي ناشي از آن مطرح گرديده است كشور ايران هم با توجه به برخورداري از منابع سرشار انرژي از جمله انرژي هاي نو (تجديد پذير) تلاشهايي را براي توسعه صنايع انرژي خود صورت داده است كه در اين زمينه مي توان به انجام فعاليتهاي پتانسيل سنجي در سرتا سر ايران و اقدام به احداث نيروگاه در برخي از مناطق كشور اشاره نمود كه اين كار توسط متخصصين، داخلي و با استفاده از نظريات و تجربيات راهگشاي مشاورين نيوزلندي وايتاليايي صورت پذيرفته است. امروزه ٢٠ كشور جهان از انرژي زمين گرمايي براي توليد برق استفاده مي كنند، به نحوي كه ميزان برق توليد شده از انرژي زمين گرمايي در سال ١٩٩٧ بيش از هشت هزا ر مگاوات بوده است. بر اساس مطالعات انجام شده در ايران و بر روي مناطق آذربايجان و دماوند ميزان ظرفيت اين مناطق بيش از١٨ ١٠×١٠٠ ژول برآورد شده است. در ساير نقاط ايران نيز مكانهاي متعددي براي اين انرژي وجود داردكه توسعه معاونت انرژي وزارت نيرو درحال مطالعه و برسي آن است. با بهره گيري از اين انرژي می توان مورد نياز مناطق محروم و روستايي كشور را تامين نمود تا از اين طريق دو مصرف انرژي فسيلي كشور صرفه جويي به عمل آورد.
فهرست مطالب
مقدمه. ۳
خلاصه اي از تاريخچه ژئوترمال. ۴
گراديان ژئوترمال. ۸
سيستمهاي ژئوترمال. ۹
گرمايش محيطي و منطقه اي: ۱۴
كاربردهاي كشاورزي: ۱۶
آبزي پروري: ۱۸
واحدهاي نيروگاهي سر چاهي. ۲۰
مهمترين ويژگيهاي فني انواع واحدهاي نيروگاهي. ۲۲
(-) توربين بخار خروجي- اتمسفري متداول. ۲۲
مصرف بخار. ۲۴
توربين بخار خروجي- كندانس متداول. ۲۶
مصرف بخار. ۲۸
واحد نيروگاهي دو سياله (Binary Plant) 29
مبدلهاي حرارتي سيكل دو سياله. ۳۱
١- نياز به داشتن سيالات اوليه و ثانويه در فشار يكسان. ۳۲
آرايش تاخيري (Bottoming arrangement) 39
تجهيزات جانبي نيروگاههاي زمين گرمايي. ۴۱
شير آلات سرچاهي. ۴۱
صدا خفه كن. ۴۲
تجهيزات ايمني. ۴۳
تاسيسات تزريق آب به مخزن. ۴۴
ملاحضات اقتصادي.. ۴۶
ب) واحد نيروگاهي دو سياله. ۴۹
ج) واحداهاي نيروگاهي دو فازي.. ۴۹
ريسك (خطر پذيري) ۵۴
ضريب ظرفيت.. ۵۴
منابع آلودگي. ۵۹
قواعد عمومي رفع معضلات زيست محيطي. ۶۴
سيتمهاي بخار- غالب ( Vapour- dominated systems) 69
٨- توان حرارتي قابل استحصال (Available thermal power) 69
٩- گراديان ژئوترمال: ۶۹
مراجع. ۷۰
برخی از نظرات
میلاد
یکشنبه 21 دسامبر 2014ممنون .عالی بود.
0 0ارسال نظر